Κατασκευη και ανανεωση ιστοσελιδων

Σχεδιασμος και βελτιστοποιηση ιστοσελιδων (SEO) :

Η πιο ..πιστή σας σχέση

Αν θέλετε απλώς να έχετε μια ιστοσελίδα, δεν είμαστε οι καταλληλότεροι.

Αν όμως θέλετε μια ισχυρή εμφάνιση στο internet, με διαρκή παρουσία στις αγορές προϊόντων ή και υπηρεσιών στις οποίες δραστηριοποιείστε , με διαρκώς αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα και θετική διασπορά της εμπορικής σας φήμης, τότε , ναι, εδώ είμαστε για εσάς.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, κύρος και καινοτομία  την σχεδίαση και κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας ,  την βελτιστοποίησή της ( SEO ) για διαρκή απεικόνιση στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και της στοχευμένης παρουσίας σε περιοχές και αγορές ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

“Η εμφάνιση δεν είναι το πάν” είναι ένα ρητό που σίγουρα δεν ισχύει στον κόσμο του Internet και της digital εποχής, οπότε ένα παλαιό site χρειάζεται άμεσα ανανέωση και  νέο σχεδιασμό για τους εξής πολύ σημαντικούς λόγους :

  • η εικόνα της επιχείρησής σας δείχνει να μην συμβαδίζει με την εποχή 
  • η ιστοσελίδα σας δεν είναι συμβατή ( responsive ) σε κινητά και tablet
  • δεν δημιουργείται  καλή εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας
  • φαίνεται εγκαταλελειμένη με άμεση συνέπεια στην εικόνα της φυσικής σας επιχείρισης

Εμείς, στην GroWBusiness-Group αναλαμβάνουμε δωρεάν  την ανάλυση  της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, προκειμένου να εντοπίσουμε απο κοινού τυχόν σημεία που χρειάζονται ανανέωση και διόρθωση έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις ψηλότερες θέσεις κατά τις αναζητήσεις των επισκεπτών.

Οι μηχανές αναζήτησης μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια οι επισκέπτες αναζητούν αυτό που τους ενδιαφέρει έτσι, ώστε να προσαρμόζουμε ανάλογα τον σχεδιασμό την κατασκευή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας προκειμένου να εμφανιζόμαστε ακριβώς εκεί που ψάχνουν οι δυνητικοί πελάτες μας για προϊόντα και υπηρεσίες σαν τις δικές μας.

Για παράδειγμα, με άλλο τρόπο ψάχνουν οι Έλληνες για καταλύματα και διαμονή στην Άνδρο και με άλλον οι Γάλλοι. Στο παρακάτω συγκριτικό γράφημα φαίνονται τα τρία κυριότερα κριτήρια αναζήτησης έτσι όπως προκύπτουν από το Google Trends όπου φαίνεται  ότι ο Έλληνας ψάχνει για “διαμονή Άνδρος”, ενώ ο Γάλλος για “γαλάζια θάλασσα”. Μεγάλη σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι ο ξένος τουρίστας ψάχνει από νωρίς και συνεπώς, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, θα πρέπει τόσο η κατασκευή ή ανανέωση της ιστοσελίδας μας όσο και η προσαρμογή της  να είναι έτοιμη εγκαίρως σε αυτά τα διαφορετικά ανα περίπτωση κριτήρια γιατί η επόμενη τουριστική σεζόν ξεκινά μέσα στην ….προηγούμενη !! 

 

Επιπλέον, διαχειριζόμαστε για σας τους επαγγελματικούς σας λογαριασμούς στα Social Media και πάντα σύμφωνα με τις διαρκώς ανανεωμένες τεχνικές τους, για τις οποίες ενημερωνόμαστε συνεχώς μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών μας, έτσι ώστε και σε συνδυασμό με την άρτια μορφή της ιστοσελίδας σας να δηλώνετε πάντα ισχυρό παρόν στις αναζητήσεις των πελατών σας.

Επίσης, αν διαθέτετε ήδη μια ιστοσελίδα , εμείς αναλύουμε δωρεάν τις τεχνικές της προδιαγραφές και σας παραδίδουμε αναλυτική αξιολόγηση  βελτιστοποίησης ( SEO) με τις τυχόν απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες χωρίς καμία δικιά σας περαιτέρω υποχρέωση !!

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να είσαστε εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας.